Je li opetovano zakazala pravna država?

Društvo VETERAN je zgroženo napisima i javnim prijetnjama koje se preko društvenih mreža, pa čak i javnih medija upućuju našoj Hrvatici, zlatnoj olimpijskoj pobjednici, Kninskoj kraljici Matei Jelić.  Na sve te gnjusne prijetnje samo zašto što je javno rekla da je Hrvatica, državne institucije šute.  

Kada se mrzitelja Hrvatske Pupovca, navodno napalo gnjilim paradajzom, „počinitelj“ je bi pronađen odmah. Kada su grupice razuzdanih pripitih dečkića ispisali neke bedaste parole ili se usudili uzviknuti „Za Dom, spremni!“ policija je počinitelje pronašla i pritvorila u roku od par sati. A sada kada se čak javno prijeti i to čak smrći našoj sportskoj heroini,  nitko iz „Institucija“ čak ne nađe za potrebitim da javno osudi takve prijetnje.

Zar treba čekati da ti zlotvori ostvare prijetnje ?

U intervjuu N1 Tv koji dana Matea novinari i nisu bili zgroženi s tim što im Matea govori na kninskoj tvrđavi, umjesto da da javno pozovu institucije RH da reagiraju i daju Matei javnu državničku potporu i zaštitu zbog gnusnih prijetećih poruka, čak i smrću.

Društvo VETERAN daje punu potporu Zlatnoj kninskoj kraljici i njezinoj obitelji, te smo spremni fizički iz štiti, ako institucije sistema zakažu.

Ujedno javno pozivamo sve državne institucije da konačno spriječe da se u Republici Hrvatskoj prijeti Hrvatima, te da se omalovažavaju naše svetinje.

Sad je zaista dosta, ovaj slučaj je kap previše, mi hrvatski branitelji više nećemo šutjeti i diviti se političkim intrigama jer previše je krvi palo, da bi dalje gledali sa strane kako se omalovažavaju Hrvati i naše svetinje.

Društvo VETERAN (Ž.T.)

Pridružujemo se inicijativi Braniteljskog portala